Posted on

Värikäs ilta

Vuoden värit 2017

Deko lehden mainostamalla illalla 2017.02.01 Tikkurilan koulutusväki esitteli vuoden värit  maaliyhtiön koulutustiloissa. Kolmen henkilön viiden värikombinaation ennustukset vuoden väreille nostettiin esille. Heidän samat valinnat on esillä uunituoreessa Color Now lehdessä ja tilaisuudessa annettiin myös hieman valoa lehtijuttujen taustatyöstä.

Color Now – lehdessä näitä vuoden (2017) väri-kombinaatiot esitävät suunnittelija Teemu Muurmäki, sisustussuunnittelija Susanna Vento ja Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike. Punainen lanka on miten heidän valitsemansa värit sopivat sävymaailmassa yhteen. Lehdessä ei vain esitetä vuoden (2017) väri-kombinaatiot, mutta myös vuoden väri – Angora (H466).

Tikkurilan värisuunnittelija Irina Hanhisalo piti hyvin mielenkiintoisan esitelmän jossa värimaailma avautui eri tavoilla riippuen valon tyypistä ja voimakkuudesta, sekä värien ja varsinkin sävyjen eri yhdistelmien mahdollisuudet. Paljon vinkkejä omalle sisutus-kohteelle – mitä kannattaa pitää mielessä värien valinnassa.

Tietokoneen näyttö ei todennäköisesti anna oikeudenmukaista toistoa värille. Onneksi minulla on lehti.

Seinämaalauksen ja kattorajan rajoite-oppitunnin lopuksi meidän noin 20 päinen ryhmä sai luvan kokeila edellä mainittujen värien eri kombinaatioita omalle levylle.

A colorful evening

The proposed to be, the colors of the year (2017), were presented by the training team of the Tikkurila paint making firm, at their training center next to the factory in Tikkurila village. 5 different color combinations by 3 persons were presented. These same combinations are present in the fresh Color Now magazine. Also, some insight was gives as to the background work of the main interior stories.

These color combinations are presented by designer Teemu Muurmäki, interior designer Susanna Vento and Tikkurila head of design Marika Raike. The interesting effect is how each of these 5 colors work together – especially tint-wise. The Color Now magazine presents, in addition to mentioned 3 combinations, also the color of the year (2017) – Angora (H466).


The author

Martin R.C. Andersson is an engineer with a soft spot for project management.
He has a keen interest in audio equipment, especially studio-level quality monitors. Always looking for noise-free listening… to be a norm. Values silence, and now and then some solitude.
Thinks Yoga is a mental state of being, when thoughts flow long enough – without disruption – to reach a conclusion of idea or work. Thinks Mindfulness is a state of being when work really gets done – well done.

When the outside world is tuned out, and performance is tuned in.
Feels best when Minimalism, Functionalism and Art come together, crossing their paths.

Do visit my home page Desiderata.

[ mr_martin_1@hotmail.com ]